Bekijk bestelling
0
Bekijk bestelling
0

Inloggen

Frank zal niks op je tijdlijn plaatsen

Of
In verband met de coronacrisis is het extreem druk. Het kan dus zijn dat je bestelling vertraging oploopt of dat antwoord van de klantenservice langer duurt dan verwacht. Excuses hiervoor!
Verberg deze melding
Getoonde producten: 1 - 2 van 2

Bekijk categorieën in Koken & Tafelen

Alles voor messenonderhoud

Houd je messen scherp door ze te onderhouden. Dit doe je eenvoudig zelf met een aanzetstaal of doortrekslijper. Door deze items regelmatig te gebruiken blijven je keukenmessen vlijmscherp en in topconditie. Aanzetstalen zijn bedoeld voor het kleine onderhoud van een mes, bijvoorbeeld als deze wat scherpte verliest. Een aanzetstaal werkt het beste op zachte staalsoorten. In ieder geval moet het aanzetstaal harder zijn dan het mes. Begint je mes echt bot te worden? Dan krijg je het lemmet met een doortrekslijper weer vlijmscherp, simpelweg door het mes een aantal keer door de slijper te halen. Zo wordt je mes weer als nieuw!

Lees meer Lees minder